Sasch har tabt sig kg. 20 med Dukan Kuren


Fortæl lidt om dig selv!
Jeg hedder sanne og er 40 år. Jeg er fra Næstved , er gift og har 4 børn, arbejder som pædagog medhjælper i et aflastningshus for multi handicappede børn. Jeg elsker at gøre noget for andre, og at hygge om gæster. Gøre ting sammen med min familie. På forum hedder Jeg  Sasch.

Hvordan eller hvorfor tog du på?  
Uha, det er nok kommet på af rigtig mange årsager. Som barn og ung var jeg alm. Men gik også både til gymnastik, håndbold, svømning og cyklede rundt til alt. Boede dengang i en lille landsby. Så fik jeg kæreste på som 16 årig, og flyttede til Næstved. Så blev det ikke til så meget motion, samt at der røg en masse junk mad og andet inden bords, og så kan det jo kun gå den gale vej. Så kom der stille og roligt 3 børn til verden. Inden det 3 barn kom havde jeg inden der tabt mig 23 kg. På 5 mdr. på vægt vogterne.  Efter fødslen, der manglede jeg 10 kg i at komme ned i vægt igen.  Det skete jo ikke….har derefter prøvet forskellige kure, uden det vilde vægttab. Det sidste barn kom så til for 7 år siden, og det er kun gået opad. Min start vægt på dukan start har været min højeste vægt.

Hvad fik dig til at beslutte, at du ville tabe dig?
Det har jeg jo villet hele tiden, men manglede lige den rigtige kur / livsstilsændring. Vidste jo godt at jeg vejede vildt for meget, men syntes ikke at det var så galt, men halløj da også, når at jeg ser før og nu billeder, så er det jo forfærdeligt …!!!

Hvorfor valgte du netop Dukan Kuren?
Jeg faldt over hæftet fra Ude og Hjemme hos min mor, det var hæfte 3, og så var jeg solgt, nok mest pga af at der blev lovet et stort vægttab den første uge eller 2. og jeg vil se resultater med det samme, og  ” hele ” tiden… ja og på grund af at jeg kunne spise al det kød jeg overhovedet gad. Mums tænkte jeg bare, det er da lige noget for mig…

Har du været på andre kure før?
Ja da, hvem har ikke det. Pulver kure, nej…for jeg vil have noget at tykke på…. Men har været på vægt vogterne, vægt konsulenterne, atkins….den gik jeg død i, sikkert fordi at jeg ikke forstod bogen, den var på engelsk.  Den der NEJ TAK kur, den kunne jeg slet ikke….smiler.

Hvad var reaktionen fra dine omgivelser på, at du valgte at gå på Dukan Kuren?
Lidt undren og nogen studsede over det mad jeg skulle spise, nok mest fordi alle er vant til at man spiser stivelse til maden. Men alle har bare taget imod det, at jeg er på kur, men jeg har så til gengæld heller ikke gemt det af vejen. Jeg er den der person, der bliver lidt  ” kold i røven ” over hvis at nogen har noget negativt at sige til mig om hvad det er jeg har besluttet mig for, det er der da ingen der skal bestemme. På mit arb, er det accepteret fra dag 1, men nok også fordi jeg har valgt at det skulle være sådan. Nogle af ungerne har da spurgt ind til hvorfor at jeg ikke spiste det samme som dem, og svaret var..” fordi at jeg skal tabe mig ”  nogen gange syntes de at det var snyd, men sagde at jeg jo så heller ikke fik slik og kage som at de gjorde, og så var det emne debateret færdigt.

Hvilken fase er du i og hvor mange dage har du været på kuren i alt?
Lige nu er jeg i fase 2, og har været der i 130 dage .

Hvor meget har du tabt dig?
Pt. 20,4 kg og det er bare så skønt. !!!

Er der noget du snyder med eller ikke overholder?
Jeg ville lyve big time hvis at jeg sagde nej,… ja det gør jeg og sikkert alt for tit. Men det er mest med mad, ikke kager og slik. Med 4 børn i huset er det altså svært ikke at ryge i, for står jo og laver mad til dem og mig selv. Så hvis at de får pommesfritter, så får jeg også spist nogen…. Men ellers har jeg planlagt mine falde i dage….og det gør jeg så også med stor stil. Til jul tog jeg 3 kg på….og nu her til mit kobberbryllup, kom der også et par kg på. Fortryder hver gang, for det er sgu da surt at starte forfra igen, for at tabe det man lige havde tabt engang. Man sgu dum, når at man æder på den måde i 2 dage…dagen lang…!! Lærer man af det …??? Næ.. for har jo gjort det flere gange.

Hvad har været det sværeste ved kuren?
At få gjort min motion, som at jeg stort set ikke har fået noget som helst af i hele min Dukan tid. ….og det ikke at falde i, for der er jo fristelser alle vegne.

Hvor meget motion har du dyrket og hvilken type motion?  
Som ovenfor, faktisk ingen motion, men har jo tabt mig alligevel. Jeg er jo så den type person der sjældent sidder ned, spise tit min frokost stående, ved køkkenbordet, da jeg har sytten tusind ting jeg gerne vil nå….!! Så sidder ned i min sofa om aftenen. ( 20-21 ) og der gider jeg ikke motionscyklen.  Overvejer at starte til boksetrænning.

Hvad er dit bedste trick eller din redning, når du har været lækkersulten?
kødchips, som at jeg i starten syntes lød vildt ulækre, men de er bare guf. Og så har jeg spist sukkerfrit slik, men det passer jeg på med nu, i hvert fald mængden….he he  en aften fik jeg lige gnasket en hel pose, ja hele 90 g. også gik jeg i seng . aldrig har jeg haft det så dårligt, min mave rumlede som når at man afkalker en kaffemaskine, og måtte rende på wc hele natten….GØR DET ALDRIG IGEN…!!!

Har du på noget tidspunkt været ved at give op og (hvis ja) hvad fik til til at fortsætte?
Ikke rigtigt at opgive kuren, men har da været opgivende, når at der ikke havde været et vægttab, i nogle dage, men så fik jeg en masse støtte, hjælp og opmuntring fra forummet. Havde nok opgivet hvis ikke at jeg havde meldt mig ind på den side. Havde også gjort noget af det forkert, da jeg stolede blindt på hæftet fra Ude og Hjemme. Selv der fik jeg hjælp fra søde Rita, MIG´S dagbog. Hun er sgu uundværlig derinde.

Hvad har vægttabet betydet for dig i hverdagen?
Jeg sover bedre, har ikke ondt i mine knæ, føler mig ikke tung og besværet. Er blevet mere glad for mig selv. Elsker alle komplimenterne fra omverdenen. Og fra min dejlige familie.

Har det haft nogen effekt på dit helbred?
Har ikke haft nogen skavanker inden, men er da helt 100 % på at det kun er godt for hele kroppen at komme af med fedt. Jeg er bloddoner, og bliver tapet hver 3 måned, og der har mine tal altid været fine. Men jeg har det super med mig selv, og går med rank ryg, og uden besvær, og uden at være forpustet.

Fortæl om en sjov eller positiv episode i forbindelse med dit vægttab!
Det er fedt at kunne købe tøj uden at det er til store piger. Lidt underligt. Har stadig svært ved at s at jeg har tabt mig, for føler mig stadig stor. Og andre gange kan jeg blive sådan helt oppe at køre over at jeg virkelig har tabt mig så meget…!! Rigtig mange jeg møder syntes at det er vildt at jeg har tabt mig så hurtigt, og de syntes at jeg ser godt ud. Min kollega syntes at det er irreterende at mine bryster er blevet mindre, for hun gav dem altid et skub med albuen, og sagde at de var i vejen. ( kærligt ment ) smiler. Min mand kan kramme mig, og nå hans egne albuer med sine hænder. Han må have lange arme, for så tynd er jeg altså ikke… ;)

Hvad er det første du spiste/vil spise når du kommer i fase 3?
Tja … mange ting, og alligevel ved jeg det ikke, for har jo syndet en del gange….!!  Jo en tur på kineseren… en mega burger med en masse snask i…..tarteletter….ja er jo lidt af et madøre, og er  ikke kræsen….så mulighederne er mange…. ;)

Kan du holde vægten nede i fremtiden?
Ja or det vil og skal jeg …. Med denne livsstil, er det jo ikke svært, og jeg skal aldrig nogen sinde veje 113,9 kg igen . elsker mit snart nye JEG.  Længe leve DUKAN. TAK


Sasch dagbog

Sasch før og efter

saschfør
Før billede 113,9....prøv lige at se størrelsen på mit ansigt. Det er jo en badebold!!!

saschfør2
Før billede, vægt 113,9
Svært at finde billeder, da det altid er mig der er bag kameraet.

saschefter
16 uger, vægttab 20,1 kg.

 

 


Kommentarer

22/02/2013 kl. 09:17
Wow, sikke en flot kvinde, der er dukket frem. Tillykke.
22/02/2013 kl. 12:42
Tak Christel, ja du kender det jo selv, det er en skøn følelse, og dejligt når at man bliver komplimenteret. glæder mig til at de sidste 11 kg også ryger....det har jeg jo 3 mdr. Til ....!!!
22/02/2013 kl. 19:11
Tillykke !!!!!!!
mig
22/02/2013 kl. 20:45
Hej Sanne :

Dejlig læsning, dejligt du er ærlig omkring dine "synder"
Og tak for dine rosende ord om mig ♥ er super glad for at kunne hjælpe dig for du fortjener at få den krop du gerne vil ha

Og så må jeg da nok sige der er en verden til forskel på dine før og efter billeder, det er jo en helt anden kvinde og sikke et dejligt smil, du ser altså super godt ud ♥ Du kan være så stolt af dig selv

Kæmpe knuuus smukke ♥
pib
23/02/2013 kl. 09:31
Er der nogen der kan fortælle mig hvad kødchips er. Sådan nogen kunne jeg godt tænke mig
23/02/2013 kl. 19:01
Super flot vægttab og dejligt at høre din historie, som vi sikker er flere der kan nikke genkendende til. Glæder mig til at følge dig på sidelinjen mens de sidste 11 kg ryger.

Kh Tina (TinaAnna)
24/02/2013 kl. 19:35
Det er så stærkt gået! Ja, man må sige der er en del forskel fra på billederne. Skønt billede det sidste
@Pia
Du kan finde en opskrift på kødchips under menuen opskrifter.
25/02/2013 kl. 14:31
det ser godt ud, stort tillykke med det og held og lykke med det sidste
26/02/2013 kl. 14:41
God læsning,du er dejlig ærlig,hatten af for dig med det før billede du har lagt på.Der er vikelig sket noget flot gået....
27/02/2013 kl. 10:44
Det er stærkt gået.. og tak for et kigmind i dit liv...er helt sikker på du holder ved... du er bare sej...
28/02/2013 kl. 21:32
Tak alle samen.... det luner vildt med alle jeres kommentarer og komplimenter.... stort kram til jer alle...
Glæder mig til den dag, at jeg er nået i mål....
01/03/2013 kl. 18:59
For pokker da en seeeexy lady!!! Woop woop ❤ Du ser fantastisk ud
13/03/2013 kl. 14:02
Nu fik jeg endelig fundet dig!!
Du er sgu sej MUTTI.... <3
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.