Oprettet af lucky d. 08/10/2012 kl. 18:11

Hokkaido fritter pg

ca.4 per.<br />
1 stk. hokkaido græskar<br />
1 tsk. olie<br />
lidt salt.<br />
Dele græskar og tager kerner ud<br />
skræl det og skære det i skiver og skær det i stave<br />
kom stavene i en pose med olien og ryster posen<br />
fordel dem på 2 bageplader med bagepapir drysser med salt og så i ovnen ved 200 grader i ca.20-25 min til de er lidt sprøde.<br />
Kan bruges som tilbehør eller snack med dip til<br />
<i>Hvis du skær dem super tynde kan du lave chips så skal de have ca.12-15 min</i><br />
<br /> http://dinslankekur.dk/hokkaidofritter/


kittykat

08/10/2012 kl. 18:51
Kan varmt anbefale dem som chips men begge dele er bare vildt lækkert :D
mig

08/10/2012 kl. 21:09
De ser altså gode ud, måske jeg skulle kaste mig ud i dem <br />
<br />
jeg lavede nogle af kålrabi, de smagte nu meget godt sammen med min bøf og en god pebersovs
Vibeke1965

09/10/2012 kl. 08:09
Ja de var super lækre, jeg må prøve dem som chips
Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg
Christel

09/10/2012 kl. 09:42
Jeg har lige et par tips, hvis det har interesse .. de skal skæres så tynde som muligt, og næsten være brændt på for at blive sprøde og noget nær pom frites. Jeg putter græskar og meget lidt olie og salt og også lidt hvidløgspulver i en pose og ryster det godt, og spreder det så godt ud på bageplade med bagepapir. Hvis det ligger oven på hinanden, bliver det ikke sprødt.
zirikit

09/10/2012 kl. 17:27
Det lyder som noget der skal prøves, bliver for tynde hvis man bruger en kartoffel skræller til at lave strimler med?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
lucky

09/10/2012 kl. 17:37
Det er også et forsøg værd,jeg vil tro det er lige tyndt nok ?men som du kan se på billede så synes jeg den tykkelse er fin til fritter,har overvejet et mandolin jern næste gang jeg vil prøve at lave dem som chips igen.
Bissen

12/10/2013 kl. 13:12
hmm, skal den være meget hård at skære i ???<br />
(kan selvfølgelig også være kombi min kniv og slappe arme, who knows :P)<br />
<br />
er der nogen der har prøvet at forbage græskarret, fjerne skindet, skære ud og riste af med grill i ovnen?<br />
<br />
tænker at det kunne fungerer godt, istedet for at stå og kæmpe med at skære og skrælle ?<br />
Fik ideen, da jeg så en video på græskarsuppe :D



Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D
Bissen

12/10/2013 kl. 13:55
Lige en lille side bemærkning: DE SMAGER FANTASTISK!!!!!! :D



Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D
lucky

12/10/2013 kl. 15:28
Jeg har ikke prøvet at forbage det,men jo de er hård i skrællen ,del det i 1/4 så er det lidt nemmere at skrælle
Bissen

14/10/2013 kl. 07:59
Eksperimenterede med det, og det kan klart anbefales at bage den først - den bliver SÅ meget nemmere at arbejde med :D



Startvægt d. 03.01.14: 58,1 kg. 1. delmål: 56 kg. Mål: < 50 kg.. :-D
Denne tråd er lukket og kan ikke længere besvares

Søg forum


Seneste oprettede indlæg

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22

Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53

Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53

Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44


Seneste kommentarer

Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29

Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44

Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48

Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20

Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.