<b>Kyllingefrikadeller</b><br />
400 g hakket kyllingekød<br />
2 håndfulde rucola<br />
m.m.
<br />
<br />
Fremgangsmåde:<br />
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og form til små frikadeller og steg i ovnen 200 gr. i ca 35 min.<br />
(Serveres med en grøn salat)<br />
<br />
Dette er en af Lene Hanssons opskrifter, som jeg har lavet i flere år - mums gode.<br />
<br />
Til angrebsfasen har jeg (med succes)lavet lidt om på opskriften:<br />
<br />
<b>(Angrebs)Kyllingefrikadeller </b><br />
400 g hakket kyllingekød<br />
1 tsk. groftkværnet peber<br />
1 spsk. rosmarin (kan udskiftes med f.eks. oregano el. basilikum)<br />
1 knivspids chilipulver<br />
2 fed hvidløg, hakket<br />
1 æg<br />
<br />
Serveres med f.eks. hytteost eller (karry)skyr dressing<br />
<br />
Fremgangsmåde:<br />
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og form til små frikadeller og steg i ovnen 200 gr. i ca 35 min.
Tabogvind
27/02/2012 kl. 18:29 |
Skønt Lavede mine med havreklid, så jeg skulle spise dem alle, og det var umuligt. Meget bedre den her opskrift.
|
mig
27/02/2012 kl. 18:37 |
Ser lækker ud, de må prøves <br />
<br /> Tabogvind: nej du har da ik nød at spise dem alle fordi i kommer havreklid i... du kan da sige at der er til 2 dage som er det bare kun det halve klid du har fået der og så kan du jo ta en bolle eller noget andet også |
Tabogvind
27/02/2012 kl. 18:43 |
Ja det blev jeg også nødt til. Fik halvdelen ned, og en halv dukan muffin, så det passede. Men min tanke var jo bare at få den klid i dellerne den dag. Det stressede mig helt vildt, til jeg kom i tanke om 1/2 og 1/2
|
mig
27/02/2012 kl. 19:03 |
Nå det var godt ja det er ik altid man lige tænker lige logisk, kender jeg godt får sådan et billede i mit hoved af dig sidde der og kæmpe med at få et bjerg af deller ned haha
|
majser
28/02/2012 kl. 11:33 |
@Mette, superdejlig opskrift på deller, som jeg vil prøve én af dagene.<br />
@Berith, jeg kan godt forstå din frustration over at skulle æde dig igennem et bjerg af deller Men når jeg laver noget med havreklid i, så finder jeg ud af, hvor meget der er i hver f.eks. delle. Det resterende spiser jeg som drys på A38. |
Tabogvind
28/02/2012 kl. 15:18 |
haha lige det der skete "mig" ud i køkkenet, tilbage til stuen. Ud i køkkenet kikke på " bjerget" sukke. Tilbage til stuen.. lol Rent helvede :D :D Her burde sku være en hotline man kunne ringe til Hjælp.. jeg skal spise et bjerg deller hvad gør jeg
|
Molle84
06/06/2012 kl. 18:37 |
Må man ikke spise frisk chili i angrebsfasen????<br />
|
sijo
19/06/2012 kl. 15:34 |
Hej,<br />
Jeg har lavet kyllingefrikadellerne da jeg var i angrebsfasen, og resultatet blev ganske fint - men i går skubbet lave en ny portion, kom dg ikke alle de grøntsager i der stod, men det blev simpelthen de værste frikadeller ever:-/<br /> TOTAL gummi agtige... Nogle der har et bud på hvad der gik galt? |
Ditte67
19/06/2012 kl. 19:31 |
Hej sijo<br />
<br /> Det kunne jeg også godt tænke mig at vide årsagen til - mine er også totalt gummi-deller, og jeg har kommet grønsager og krydderier i..... men kom også æg i - måske er det derfor???? |
sijo
19/06/2012 kl. 20:53 |
Umm, ved ikke om det er pga ægget, for da jeg var i angrebsfasen, brugte jeg æg, og de blev da lidt gummi agtige, men SLET ikke noget i den stil med dem her - de er nærmest uspiselige
|
Ditte67
19/06/2012 kl. 21:22 |
Tjah - kan kun grine over de gummideller - men alligevel lidt ærgeligt, når nu man har stået og brugt sin dyrebare tid.....<br />
JEG laver ihvertfald ALDRIG kylle-deller mere!! |
bodil
20/06/2012 kl. 05:49 |
Ha ha Ditte67, jeg er med dig på vognen. Lavede også kylle-deller i går af 1,5 kg kylle-fars. Føj for den lede for noget tørt og sejt skidt Ved ikke om vi måske gir dem for lang tid i ovnen ( ca 35 minutter) Men det varer godt nok også meget længe før jeg forsøger mig igen. Men har 2 labradorer der blir ellevilde
|
Aladdinscookie
20/06/2012 kl. 06:54 |
De kan blive seje hvis de er for tørrer, altså der er for lidt væske, hvis de får for lang tid i ovnen, hvis de bliver forarbejdet for meget, altså rørt for meget sammen
|
Vibeke1965
20/06/2012 kl. 08:29 |
Tror også det er ovnen, der er synderen.<br />
<br /> Jeg lavede kyllingedeller i går:<br /> 900g hakket kylling<br /> 4 skiver røget skinke fra Lidl - tørstegt og hakket i småstykker<br /> 1 æg<br /> 3 løg finthakket<br /> 3 fed hvidløg<br /> salt/peber<br /> rød karry pasta rørt op med lidt vand<br /> <br /> Prøvede mig frem med mængden af karrypasta - stegte en frikadelle, smagte og kom så lidt mere karry i.<br /> <br /> Stegte dem på panden i ret små deller - de er super til mellemmåltid, tror jeg har 7 med i dag, som skal spises her i formiddag. Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
Ditte67
20/06/2012 kl. 09:14 |
Hmmmm - kan man sende frosne gummi-deller med posten??? - for så tror jeg bare at jeg sender mine til Bodils labradorer.......<br />
|
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14