<b>Kyllingefrikadeller</b><br />
400 g hakket kyllingekød<br />
2 håndfulde rucola<br />
m.m.
<br />
<br />
Fremgangsmåde:<br />
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og form til små frikadeller og steg i ovnen 200 gr. i ca 35 min.<br />
(Serveres med en grøn salat)<br />
<br />
Dette er en af Lene Hanssons opskrifter, som jeg har lavet i flere år - mums gode.<br />
<br />
Til angrebsfasen har jeg (med succes)lavet lidt om på opskriften:<br />
<br />
<b>(Angrebs)Kyllingefrikadeller </b><br />
400 g hakket kyllingekød<br />
1 tsk. groftkværnet peber<br />
1 spsk. rosmarin (kan udskiftes med f.eks. oregano el. basilikum)<br />
1 knivspids chilipulver<br />
2 fed hvidløg, hakket<br />
1 æg<br />
<br />
Serveres med f.eks. hytteost eller (karry)skyr dressing<br />
<br />
Fremgangsmåde:<br />
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og form til små frikadeller og steg i ovnen 200 gr. i ca 35 min.
![]() 27/02/2012 kl. 18:29 |
Skønt
![]() |
![]() 27/02/2012 kl. 18:37 |
Ser lækker ud, de må prøves
![]() <br /> Tabogvind: nej du har da ik nød at spise dem alle fordi i kommer havreklid i... du kan da sige at der er til 2 dage som er det bare kun det halve klid du har fået der og så kan du jo ta en bolle eller noget andet også ![]() |
![]() 27/02/2012 kl. 18:43 |
Ja det blev jeg også nødt til. Fik halvdelen ned, og en halv dukan muffin, så det passede. Men min tanke var jo bare at få den klid i dellerne den dag. Det stressede mig helt vildt, til jeg kom i tanke om 1/2 og 1/2
|
![]() 27/02/2012 kl. 19:03 |
Nå det var godt
![]() ![]() ![]() |
![]() 28/02/2012 kl. 11:33 |
@Mette, superdejlig opskrift på deller, som jeg vil prøve én af dagene.<br />
@Berith, jeg kan godt forstå din frustration over at skulle æde dig igennem et bjerg af deller ![]() |
![]() 28/02/2012 kl. 15:18 |
haha lige det der skete "mig" ud i køkkenet, tilbage til stuen. Ud i køkkenet kikke på " bjerget" sukke. Tilbage til stuen.. lol Rent helvede :D :D Her burde sku være en hotline man kunne ringe til Hjælp.. jeg skal spise et bjerg deller hvad gør jeg
![]() |
![]() 06/06/2012 kl. 18:37 |
Må man ikke spise frisk chili i angrebsfasen????<br />
|
![]() 19/06/2012 kl. 15:34 |
Hej,<br />
Jeg har lavet kyllingefrikadellerne da jeg var i angrebsfasen, og resultatet blev ganske fint - men i går skubbet lave en ny portion, kom dg ikke alle de grøntsager i der stod, men det blev simpelthen de værste frikadeller ever:-/<br /> TOTAL gummi agtige... Nogle der har et bud på hvad der gik galt? |
![]() 19/06/2012 kl. 19:31 |
Hej sijo<br />
<br /> Det kunne jeg også godt tænke mig at vide årsagen til - mine er også totalt gummi-deller, og jeg har kommet grønsager og krydderier i..... men kom også æg i - måske er det derfor???? |
![]() 19/06/2012 kl. 20:53 |
Umm, ved ikke om det er pga ægget, for da jeg var i angrebsfasen, brugte jeg æg, og de blev da lidt gummi agtige, men SLET ikke noget i den stil med dem her - de er nærmest uspiselige
![]() |
![]() 19/06/2012 kl. 21:22 |
Tjah - kan kun grine over de gummideller - men alligevel lidt ærgeligt, når nu man har stået og brugt sin dyrebare tid.....<br />
JEG laver ihvertfald ALDRIG kylle-deller mere!! |
![]() 20/06/2012 kl. 05:49 |
Ha ha Ditte67, jeg er med dig på vognen. Lavede også kylle-deller i går af 1,5 kg kylle-fars. Føj for den lede for noget tørt og sejt skidt
![]() ![]() |
![]() 20/06/2012 kl. 06:54 |
De kan blive seje hvis de er for tørrer, altså der er for lidt væske, hvis de får for lang tid i ovnen, hvis de bliver forarbejdet for meget, altså rørt for meget sammen
![]() |
![]() 20/06/2012 kl. 08:29 |
Tror også det er ovnen, der er synderen.<br />
<br /> Jeg lavede kyllingedeller i går:<br /> 900g hakket kylling<br /> 4 skiver røget skinke fra Lidl - tørstegt og hakket i småstykker<br /> 1 æg<br /> 3 løg finthakket<br /> 3 fed hvidløg<br /> salt/peber<br /> rød karry pasta rørt op med lidt vand<br /> <br /> Prøvede mig frem med mængden af karrypasta - stegte en frikadelle, smagte og kom så lidt mere karry i.<br /> <br /> Stegte dem på panden i ret små deller - de er super til mellemmåltid, tror jeg har 7 med i dag, som skal spises her i formiddag. Startvægt 19/8-14: 118,7 16/3-15: 111,5 = tabt 7,2 kg |
![]() 20/06/2012 kl. 09:14 |
Hmmmm - kan man sende frosne gummi-deller med posten??? - for så tror jeg bare at jeg sender mine til Bodils labradorer.......<br />
![]() |
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
25/04/2021 kl. 08:22
Dukan Slankekur - Generelt
Står stille
11/04/2021 kl. 20:53
Dukan Slankekur - Generelt
Dukan app (nybegynder)
16/03/2021 kl. 09:53
Dukan Slankekur - Generelt
Fastelavnsboller
30/01/2021 kl. 16:05
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
22/01/2021 kl. 16:44
Dukan Slankekur - Generelt
Opsigelse
17/05/2021 kl. 21:29
Dukan Slankekur - Generelt
Spsk eller vægt
15/03/2021 kl. 09:44
Tekniske spørgsmål
Tilbage-tasten
16/11/2020 kl. 14:48
Opskrifter - LCHF
Fødselsdagskager på LCHF
14/09/2020 kl. 12:20
Dukan Slankekur - Generelt
Hirseflager - er det tilladt på Dukan?
14/09/2020 kl. 12:14