Asparges med estragonsovs

Sådan gør du

Kom omkring 2 cm vand i en pande eller gryde. Bring vandet i kog og sæt en dampkurv med asparges ned i og dæk til. Lad dem dampe i omkring 4 minutter. 

Hak den friske estargon.

Pisk yoghurt, dukanmayonnaise, estragon, citronjuice, vand, sennep og krydderier. Hæld sovsen over asparges. Asparges skal være varme og sovsen kold.

 

Noter

På LCHF brug almindelig yoghurt

4 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Aftensmad, Dressing, dip, saucer, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.