Blomkåls hash browns

Sådan gør du

En hash brown er noget amerikanerne spiser meget til morgenmad eller brunch og er en slags kartoffelfrikadelle. Her laver vi den i stedet med blomkål.

Blomkål og løg rives på et rivejern.

Bland blomkålen med resten af ingredienserne, på nær olivenolie, i en skål og bland det godt sammen. Man kan evt. komme en spsk. havreklid i. Lad det stå 7-8 minutter.

Varm en non-stick pande ved medium varme og kom olivenolien på.

Kom små klumper af blomkålsblandingen på panden. De skal være 8-10 cm. i diameter.

Steg 4-5 minutter på hver side. Pas på ikke at vende dem for tidligt, for så kan de falde fra hinanden.

Kan serveres med dukan mayonnaise til.

 

4 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Morgenmad, Frokost, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.