En hash brown er noget amerikanerne spiser meget til morgenmad eller brunch og er en slags kartoffelfrikadelle. Her laver vi den i stedet med blomkål.
Blomkål og løg rives på et rivejern.
Bland blomkålen med resten af ingredienserne, på nær olivenolie, i en skål og bland det godt sammen. Man kan evt. komme en spsk. havreklid i. Lad det stå 7-8 minutter.
Varm en non-stick pande ved medium varme og kom olivenolien på.
Kom små klumper af blomkålsblandingen på panden. De skal være 8-10 cm. i diameter.
Steg 4-5 minutter på hver side. Pas på ikke at vende dem for tidligt, for så kan de falde fra hinanden.
Kan serveres med dukan mayonnaise til.
4 prs. 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Morgenmad, Frokost, Vegetar |