Ostekage uden ost

Sådan gør du

Bund:
Corn flakes, Perfect fit, Havreklid og 1 tsk. vaniljepulver blandes. 1 bæger æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i.Til sidst vendes flydende Perfect Sød i.
Form smøres med lidt oliven olie og bages ved 200 grader i almindelig ovn i ca. 15 min. Den skal være gyldenbrun, så holde øje med den, da det godt kan være den er klar lidt før eller efter de 15 min.

FROMAGE
Sæt 5 blade husblas i blød i koldt vand i omkring 10 min.
Rør skyr, kvark, 1 tsk. vaniljepulver, 1 tsk. flydende perfect sød og saft fra en lime (brug evt. 1,5 spsk. citronsaft i stedet), sammen med en håndmixer.
Pisk 1,5 bæger æggehvider stive.
Tag husblasen op af vandet og læg det i en lille skål og varm det ved fuld effekt i microbølgeovn i ca. 20 sek. Tag lidt af den fromagen og rør ud i den smeltede husblas. Hæld husblasen i en tynd stråle ned i fromagen, mens der piskes på fuld effekt. Til sidst vendes ægghviderne forsigtigt i.
Hæld massen ovenpå bunden (bunden skal være afkølet) og glat toppen ud. Stilles på køl mindst 2 timer.

TOP
Sæt 3 blade husblas i blød i koldt vand i ca 10 min.
Tag husplasen op af vandet og læg det i en lille skål og varm det ved fuld effekt i microbølgeovn i ca. 20 sek. Bland FUN ONE og vand og hæld lidt sammen med husblasen og rør det godt ud. Hæld husblas i en tynd stråle ned i saftevandet og rør godt rundt. Massen hældes ovenpå fromagen, som har stået på køl og sættes igen på køl i minimum 1 time.

 

4 prs. 4 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.