Kom alle krydderierne i en pose og ryst, så de bliver landet godt.
Kom kylling i posen og ryst til kyllingen er helt dækket af krydderier.
1 tsk. olivenolie smøres i bunden af en bradepande og kyllingen lægges ovenpå.
Hæld 1 tsk. olivenolie over kyllingen.
Sæt i en forvarmet ovn ved 180 grader 30-40 minutter, afhængig af størrelsen på kyllingbrysterne. Mærk efter engang i mellem. De må ikke blive for faste, for så bliver de tørre.
Spis den evt. med Tzatziki style dressing
2 prs. 50 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |
Grete Rønnow
2016-05-30 10:38:58 |
Hvad må man spise til af tilbehør i angrebsfasen?
|