Opskrifter til Normal stil (Dressing, dip, saucer)


Hollandaisesauce

Skil æggeblomme og æggehvide. Kom æggeblomme, sennep og skummetmælk i en skål og pisk ingredienserne sammen over e...

Hvidløgsdressing

Put et løg og 2 fed hvidløg i minihakkeren (vær opmærksom på mængden man spiser dagligt, hvis det er til angrebsfasen...

Paprika-løg dip

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål. Prøv dig frem med mængden af paprika og løgpulver, så du får den ønske...

Hvidløgsost

Bland osten, skummetmælk og knust hvidløg til det bliver en god fast masse. Vend derefter purløg i.  

Vaniljecreme

Sæt ovnen på 180 grader. Beklæd et ildfast fad med alufolie. Pisk mælken med æg, sødemiddel og vanilje. Smag til med...

Peberfrugtsovs

Skyl peberfrugten grundigt, fjern kernerne og skær så peberen i tynde skiver. Hak løg og hvidløg. Skyl chilien, og s...

Spinatsovs

Skyl spinaten og blanchér den i letsaltet kogende vand. Lad den dryppe lidt af, og blend den derefter. Tilsæt yoghur...

Karrysovs

Kog ægget, pil det og tag blommen ud. Pil et løg, og hak halvdelen af det fint. Bland det sammen med den mosede ægge...

Tzatziki

Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i tynde skiver. Drys en stor knivspids salt udover, og lad den dryppe af i ...

Champignonsovs

Hak løget og svits det et par minutter på en pande. Skær champignon i skiver og hak hvidløget og kom dem på panden sa...

Tomatdressing

Rør alle ingredienserne sammen og dressingen er klar. Kan bruges til fx en rejesalat, fisk eller salat.   ...

Remulade

Drueagurker, gulerod, kapers, purløg og rødløg hakkes MEGET fint. Bland det sammen med græsk yoghurt, sød, sennep, ci...

Rød karrysovs

Vask og rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Hak hvidløg og svits med karrypasta i et par dråber olie. Brug en k...

Peberrodsdip

Peberrod rives fint. Alle ingredienser røres sammen. Smag til med salt.    

Broccolisauce

Kog broccoli og blend sammen med yoghurt. Smag til med Salt, peber og citronsaft.

Squash creme

Skær squash og løg i skiver og kog dem i 20-25 min. Hæld vandet fra og blænd det til en ensartet masse.   ...

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.