Forside
Opskrifter
Login
Opret bruger
Åben menu
Min log
Min plan
Min Vægt
Min Motion
Kropsmål
Vandindtag
Slankekur
Dukan kuren
Hvordan virker Dukan kuren?
Kom i gang med Dukan kuren
Fase 1: Angrebsfasen
Fase 2: Vekselfasen
Fase 3: Konsolideringsfasen
Fase 4: Stabiliseringsfasen
Lav Madplan
Dukan Madplaner
LCHF
Hvordan virker LCHF-kuren
Kom i gang med LCHF-kuren
Afslappet LCHF
Normal LCHF
Streng LCHF
Lav Madplan
LCHF Madplaner
Opskrifter
Artikler
Artikler
Interviews
Slankeblog
App
Forum
Hjælp
FAQ
Kontakt
Opskrifter til Normal stil (Kage og dessert)
Citrontærte
Sæt ovnen på 180 grader. Pisk æggeblommerne med sødemiddel. Tilsæt vand og revet citronskal. Kog massen i et vandba...
Chokolademousse
Kom vand og kaffe i en skål, rør godt rundt til kaffen er opløst. Kom kakaopulver i skålen. Dæk skålen med alufolie,...
Vaniljecreme
Sæt ovnen på 180 grader. Beklæd et ildfast fad med alufolie. Pisk mælken med æg, sødemiddel og vanilje. Smag til med...
Vaniljebudding
Tænd ovnen på 160 grader. Kom æggene i en stor skål, og pisk dem godt. Opkog mælken sammen med en flækket stang vani...
Citronfromage
Læg husblads i blød i 10 min. Knug den fri for vand, og smelt den i et vandbad. Lad køle let af. Pisk hviderne helt ...
Guf til koldskål
Pisk hviderne stive. Tilsæt sødemiddel, vanille og evt. eddike (pas på du ikke kommer for meget i!) og pisk igen. ...
Rabarberkompot
Rabarber skæres i små stykker og lægges i et ovnfast fad Drysses med drys let Dækkes med folie Mørner i ovn ved 12...
Chokoladebomber
Det hele røres sammen til det har en ensartet konsistens. Brug 2-3 tsk. sødemiddel, afhængig af hvor søde de skal vær...
Panna Cotta
Udblød husblassen i koldt vand 5 min. Tag den op og smelt den i vandbad i det vand der hænger ved. Rør derefter kvar...
Mokka-chokolade fromage
Halvdelen af mælken sættes i fryseren. Den skal være meget kold. Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 min...
Chokolade ricottacreme
Bland ingredienserne sammen og stil i køleskabet i 2 timer.
Søg opskrift
Filtre
Vælg Slankekur
Dukan kuren
LCHF
Fase
Fase 1: Angrebsfasen
Fase 2: Vekselfasen (Grønt)
Fase 2: Vekselfasen (Protein)
Fase 3: Konsolidationsfasen
Fase 4: Stabiliseringsfasen
Stil
Afslappet
Normal
Streng
Kategori
Alle
221
Morgenmad
16
Frokost
162
Aftensmad
168
Mellemmåltider
50
Dressing, dip, saucer
24
Kage og dessert
11
Snacks og junkfood
22
Fjerkræ
50
Oksekød
35
Brød
0
Shirataki
6
Fisk og skaldyr
55
Svinekød
10
Andet kød
0
Vegetar
41
Drikkevarer
1