Opskrifter til Normal stil (Vegetar)


Æggekage med løg

Løget steges på panden først. Æg og æggehvide piskes sammen med peber og salt. Tilføj så det stegte løg. Æggekagen s...

Tzatziki

Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i tynde skiver. Drys en stor knivspids salt udover, og lad den dryppe af i ...

Blomkålsmos

Fint som tilbehør til kødretter. Kog blomkålet med lidt salt i omkring 10 minutter og mos det med en stavblender. ...

Grøntsagsbouillon

Grøntsagsbouillon til slankekur, til brug i stedet for bouillonterninger, som ofte har et højt indhold af salt. Gr...

Grøntsagschips med krydderier

Skær alle grøntsagerne i tynde skiver, gerne med mandolinjern. Grønkål skæres i nogle små mundrette stykker. Man kan ...

Blomkålstortilla

Skær blomkålen ud i små stykker og kog den i bouillonvand i en dyb (tortilla) pande i ca. 20 min. Hæld derefter vand...

Remulade

Drueagurker, gulerod, kapers, purløg og rødløg hakkes MEGET fint. Bland det sammen med græsk yoghurt, sød, sennep, ci...

Skumfiduser

Husblas udblødes i koldt vand i ca. 10 min. Derefter tages de op og lægges i en skål og udblødes i varmt vandbad elle...

Forlorne ris lavet af blomkål

lomkålet rives på et rivejern eller hakkes i en food processor De kan tilberedes på forskellige måder. Mængden af ...

Blomkåls-broccoli taboulleh

Hak blomkål, broccoli, rødløg, blommetomat og agurk. Blomkål og broccoli kan med fordel køres i en foodprocessor. Al...

Guf til koldskål

Pisk hviderne stive. Tilsæt sødemiddel, vanille og evt. eddike (pas på du ikke kommer for meget i!) og pisk igen. ...

Tomater med fromage frais

Lav et snit tværs over hver tomat og blancher i 30-60 sek. i kogende vand. Fjern frøene, skær i skiver og lad væden s...

Rød karrysovs

Vask og rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Hak hvidløg og svits med karrypasta i et par dråber olie. Brug en k...

Hokkaidofritter

Del græskar og tag kerner ud. Skræl det og skær det i skiver og skær det i stave. Kom stavene i en pose med olien o...

Hokkaidosuppe

Hokkaidoen skæres over og kernerne fjernes med en ske. Herefter skives hokkaidoen med skræl og koges i vandet sammen...

Peberrodsdip

Peberrod rives fint. Alle ingredienser røres sammen. Smag til med salt.    

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.