Opskrifter i Fase 1: Angrebsfasen (Fisk og skaldyr)


Brunch

Brug opskrifterne på Kyllingestænger med bacon og æggekage med skinke og forårsløg, som laves på forhånd. Man kan evt...

Kammuslinger i skinke

Tag kødet ud af kammuslingerne og tør det i et stykke køkkenrulle. Skær skinken i strimler, der er lidt bredere end ...

Fiskefrikadeller

Tag en stor skål og pisk æg og tilsæt finthakket løg, hakket frisk dild, salt og peber. - Kør torsken (sej, kuller e...

Æggekage med muslinger

Pisk æg, koriander, salt og peber og tilføj til sidst muslingerne. Steg ved svag varme og hæld citronaft over, lige i...

Æggekage med rejer

Pisk æg sammen med persille, salt og peber og tilføj derefter rejerne. Steg ved svag varme. Hæld citronsaft over, li...

Æggekage med laks og tun

Hak løget og steg det på panden til det bliver gennemsigtigt. Skær laksen i små skiver. Pisk æg, hvidløgspulver, sal...

Æg i kokotte med laks

Til 6 kokotter (portionsskåle): Læg en tsk fuld fromage frais og en knivspids krydderurte i hver kokotte. Læg 1/3...

Grillstegt tun

Hak krydderurterne fint, og findel laurbladene i en morter. Læg det hele i en skål og tilsæt lidt citronsaft, olie o...

Stjerneskud

Fiskefileter: Vend to af fiskefileterne i pisket æggehvide og vend dem derefter i en blanding af havreklid, timian o...

Frittata med laks og krydde...

Fjern skind og ben på laksen og bryd fiskekødet i mindre stykker. Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm...

Laks med karrycreme og citron

Karrycremen blandes af græsk yoghurt, karry og saften af en halv citron. Krydr laksen med salt og peber, og efterføl...

Skaldyrssalat

På dukan kuren er proteiner vigtige og i skaldyr er der mange proteiner og lavt indhold af fedt og kulhydrater og sam...

Ovnstegte marinerede sild

Klip finnerne af sildene, hvis det ikke allerede er gjort. Brug kun æggehviden fra æggene. Sildene paneres i æggeh...

Laksesalat

Kapers, persille og purløg hakkes fint og blandes med skyr, peber og salt. Laksen skæres i små stykker og vendes i...

Stegt laks

Skær laksen ud i 4 lige store portioner. Varm en en non-stick pande op ved stærk varme. (uden fedtstof)   ...

Laksemousse

Den rå laksefilet koges ved svag varme i 5-10 minutter og afkøles. Skalotteløg steges med paprika på panden. Det skal...

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.