Opskrifter i Fase 3: Konsolidationsfasen (Fisk og skaldyr)


Brunch

Brug opskrifterne på Kyllingestænger med bacon og æggekage med skinke og forårsløg, som laves på forhånd. Man kan evt...

Kammuslinger i skinke

Tag kødet ud af kammuslingerne og tør det i et stykke køkkenrulle. Skær skinken i strimler, der er lidt bredere end ...

Fiskefrikadeller

Tag en stor skål og pisk æg og tilsæt finthakket løg, hakket frisk dild, salt og peber. - Kør torsken (sej, kuller e...

Æggekage med muslinger

Pisk æg, koriander, salt og peber og tilføj til sidst muslingerne. Steg ved svag varme og hæld citronaft over, lige i...

Æggekage med rejer

Pisk æg sammen med persille, salt og peber og tilføj derefter rejerne. Steg ved svag varme. Hæld citronsaft over, li...

Æggekage med laks og tun

Hak løget og steg det på panden til det bliver gennemsigtigt. Skær laksen i små skiver. Pisk æg, hvidløgspulver, sal...

Kanapé med røget laks og tun

Rør tun og æggehvider sammen i en skål og lav små runde kanapes på et stykke bagepapir. Laver man dem lidt større en...

Tun med omelet

Æggene piskes let og steges ved svag varme på en pande. Hak hvidløg og rødløg. Hvidløg og tun svitses på en anden...

Æg i kokotte med laks

Til 6 kokotter (portionsskåle): Læg en tsk fuld fromage frais og en knivspids krydderurte i hver kokotte. Læg 1/3...

Æggerulle med røget laks

Bland det ene æg med en spsk vand og en tsk majsstivelse, og lav en tynd omelet. Gentag proceduren med de resterende...

Grillstegt tun

Hak krydderurterne fint, og findel laurbladene i en morter. Læg det hele i en skål og tilsæt lidt citronsaft, olie o...

Salat med rejer

Del salathovedet, skyl bladende og slyng dem tørre. Tilbered en olie-eddike-dressing i en salatskål. Læg salat blade...

Røget laksemousse

Læg husblassen i koldt vand i ca. 5 min. og tag den derefter op i en skål, og smelt den over et vandbad. Blend den h...

Stjerneskud

Fiskefileter: Vend to af fiskefileterne i pisket æggehvide og vend dem derefter i en blanding af havreklid, timian o...

Frittata med laks og krydde...

Fjern skind og ben på laksen og bryd fiskekødet i mindre stykker. Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm...

Laks med karrycreme og citron

Karrycremen blandes af græsk yoghurt, karry og saften af en halv citron. Krydr laksen med salt og peber, og efterføl...

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.